BDPST ROCK Radio

Zene felnőtteknek

BDPST ROCK Radio
Other information

About Radio Station

A Rock FM (Rádió Rock) rádió kiesésével 2019. februárjában a hazai rádiós piacon óriási űr keletkezett. Mi, akik már a Rock FM születésénél is ott voltunk, úgy éreztük, tennünk kell valamit. Érleltük, csiszoltuk gondolatainkat, majd döntöttünk. Az nem lehet, hogy az igényes, dallamos rockzene kedvelői rádió nélkül maradjanak. Ma már mindannyian rendelkezünk internet-hozzáféréssel, mobilunk ott lapul a zsebünkben. Mostantól kedvenc rockzenéink is egy kattintásnyira vannak. A BDPST ROCK merőben más, mint amit eddig akár a hazai, akár a külföldi rock rádióktól megszokhattál. Hangzásunk minősége (az újrakevert dalok és szignálkészlet) jóval magasabb színvonalat képvisel a jelenleg fellelhető adókénál.
Rádiónk a rockzene hihetetlenül széles palettájáról igyekszik leginkább azokat a dalokat összeválogatni, amelyek az olyan hallgatók számára is könnyen befogadhatóak, akik eddig úgy gondolták, nem szeretik a rockzenét. Mi bebizonyítjuk, hogy igenis van igényes rock rádió, amit mindenki szívesen hallgat. Ezért zenei listánkban helyet kapnak azok a zenék is, amelyeket eddig nem rockzeneként tartottunk számon a fejünkben, de mégis azok.
Célunk egy olyan rockzenei rádió létrehozása, amely zenei kínálatát tekintve "felnőtt zenei rádió" vagy "hangszeres zenei rádió" alcímmel is futhatna, de ezek a zenék azért mégis egytől egyig rockzenék.
Rádiónk arculatát, szignálparkját a számos magyarországi kereskedelmi rádiót (köztük az egykori Rádió Rockot) felöltöztető Szabó Marcell készíti.
Zenei összeállításunkért a szintén egykori Rádió Rockos, a hazai rockzenei szcénában talán legelismertebb szakember, Dandó Ádi felel.

BDPST ROCK Radio Share With Your Friends

Your comment about BDPST ROCK Radio

Other Radio Stations in Hungary

View All